Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragedi

Ingen lever längre
Ingen behöver

Det finns inga hästar, bäckar eller drakar,
Bara retorik och informationsteknologi

Saknar du kullersten när asfalt uppfinns.
Känner du lukten av människa bakom parfym

Dansar du eller ”vet du hur man dansar”
Det är lätt att glömma en instinkt,

Det är lika svårt idag som det var förr att bevisa jorden rund.

Lev på riktigt, annars dör du på låtsas.




Fri vers av Gerard
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerard