Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är dom enda jag vet som är bättre än fantasin.



och vi är dom som krossar varandras hjärtan
och försöker ta sig vidare

jag kämpar som i motvind för att
komma över det bästa jag haft
du kämpar för att övertyga mig om att
det här är rätt

vi kämpar för att ta oss iväg
från det som är bättre än fantasin

och du som var den som alltid skulle få mig att le
är nu den som gör
min kinder ständigt våta

och jag som ville ge dig allt
hann inte med och
nu svämmar jag över
av känslor

adresserade till dig.




Fri vers av elinli
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-12 15:41



Bookmark and Share


  Tav
slutet är pefekt, vilket avslut! så oerhört bra skrivet!
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli