Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagstanke



och sen stod du där ensam
med tystnaden som sällskap

att tyna bort

tänker du

kan inte vara mycket värre...




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-13 14:23



Bookmark and Share


  aol
ja sannerligen inte,
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen