Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara symtom

.

Allt är symtom
som försvinner
då vi nått kärnan

Ångest
Mattrassel
skärsår
Dödslängtan

Om och om igen
säger du orden
Ge inte upp
Ha tålamod

Små säkra steg
är bättre
än stora





Fri vers av Mejja
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-03-08 20:25



Bookmark and Share


    carimba
tar med mig den sista delen
2005-03-11

    Camapani
mmm..håller starkt med.
hoppet som hoppas att hålla vid liv.
tack.
2005-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Mejja