Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kunde väl ana

Ingen kunde väl ana
att vår trygga borg
kunde bära för så mycket sorg

Inte någon kunde väl tro
att det fanns kvar något hopp
när cancern våldtog hennes kropp

Men tro mig när jag säger
att jag önskar det vore jag
som fick leva med det dag för dag

Hellre än hon
mitt enda, mitt allt
ty jag älskar henne tusenfallt




Fri vers av Cecilia Andersson
Läst 542 gånger
Publicerad 2005-03-08 22:44



Bookmark and Share


  Markattan
Sorgtyngd, men vacker hyllning till en älskad människa. Fint komponerat.
2005-05-09

  Den siste poeten
Enkel, uppriktig och gripande.
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson