Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon...


jag kommer ihåg färgen blå
den var överallt i det lilla jag minns
blått och rött och ibland lite grönt

färgerna sken skarpare då
de gav liv i pigga ögons lins
att se var viktigt, härligt och skönt

nu är mest grått och suddigt
svärtan finns dock kvar
den djupa svarta nattens svärta
månlös, stjärnlös, ljuslös natt

jag ritar ögon när min hand rör sig utan mig
ögon och delar av hjärtan
tårar, för de liknar ögon
och djur... inga människor
förutom ögonen, då...

undrar ibland om de ser mig när pennan lämnat pappret...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-13 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen