Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslodrift...




Har du sett ett litet vett
eller en glasklar aning
kanske en fungerande tanke
eller en hoppfull uppsyn
njutning, glädje eller vilja
har de sprungit förbi... de springer så fort
försvinner så fort jag behöver dem
njutning bröt loss dem när hon rymde
dödade känslan av lycka på vägen
körde över mening på vägen ut

Det känns lite dumt
kanske inte var snällt av mig att låsa in dem
men jag kunde inte hantera...
de var så odrägliga
struntade i varann
tog över när de ville
fick kärlek att begå självmord
hoppade in i mikron och poppade sig själv
fast... ja, hon var alltid lite befriad från tanke s.a.s.
såg inte skogen för alla ben... if you get my drift...

Har du sett sinne då?
lite dammig och repig
fungerar lite halvdant men...
ja, precis... som en LP...
Letade efter sinne i mitt minne
men hon var inte heller inne... Heh...

Fan, tror humor har rymt hon med...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-15 22:32



Bookmark and Share


    Nattviol
men du, kan det vara din humor som
jag hittade här utanför? den såg
alldeles ensam och förvirrad ut - helt
klart som om den sprungit vilse...
fast, jag vill nog ha lite hittelön
om du vill ha tillbaka den....
; ))
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen