Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonting, mer kan man inte säga.


Små fjärilar fladdrar i regnet.


En stol av trä står mitt i ett tomt rum.
En flicka går och ser på en rosa himmel.
Träden vajar i vindens takt.
Från tv:n hörs ännu en av dagens låtar.
Ett ljus tänds då ett annat slocknat.

Små fjärilar fladdrar i regnet.




Övriga genrer av Blenda
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-16 22:08



Bookmark and Share


  Just Emotions
vackert.. ser allt framför mig.. känsla!!!
2007-09-30

  Moonwater
Väldigt vacker titel!

Av denna text kommer en känsla som jag väl känner igen...en observation, och sedan en insikt om hur underlig världen kan vara. \"Ett ljus tänds då ett annat slocknat\" så sant så...
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Blenda