Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära måne...



ingen måne i natt
vad jag sett...
stjärnor i mängder
men ingen måne
jag saknar dig, kära vän
hoppas många ögon ser dig
någon annan stans, i natt
du betyder så mycket för mig
mitt första minne
det första minne jag har kvar
1996, jag var sexton...
femton, skulle fylla sexton
jag grät på balkongen
tittade upp och såg dig där
du sken så ljust och värmande
som ett inbjudande leende
någon som inte ser ner på mig
fastän du verkligen ser \"ner\" på mig
jag gav dig mina tankar
du tog emot
jag gav dig mina bekymmer
du tog emot
ditt sken blev min säkerhetslina
någonting att fokusera på
när verkligheten förlorade mening
jag saknar dig när du är borta
utan dig
skulle jag fortfarande gråta
du värmer min kalla insida
i nattens mörker ger du ljus
en punkt att fokusera på
att lita på
att vänta på...




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen