Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina barn


När jag ser på er mina finaste
faller alla bitar på plats
och inget kan någonsin fattas mig.

Att släppa taget
och inte vara inom räckhåll -
att se er söka era egna vägar
är en välsignelse
och en rädsla utan slut.

Så lätt kan jag känna era nyfödda fötter
i min hand,
på min hud
finns spår av er etsade för all tid.
Bakom mina ögon har jag
sparat varje ögonblick.

Hur ska jag någonsin kunna återgälda er
allt det jag har fått.....




Fri vers av Hedda
Läst 611 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 10:03



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
vackert. Att älska så mycket och att släppa. Barn det viktigaste...
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Hedda