Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insensitivitet...



Vaknade i morse med höger långfingernagel inbäddad i skinnet på hakan
en blodfläck på kudden och ansiktet fastklistrat därpå...

På något sätt hade jag alltså lyckats få hål på mitt eget skinn,
blött ner kudden, fastnat i blodet...
helt utan att jag känt av det själv...

Det tycks att jag borde ha noterat att det gjort ont
kanske vaknat till lite och slitit bort handen från ansiktet...
Eller vridit på ansiktet så att fingret inte pressar sig in...

Allt annat än att jag bara ligger där, ta smärtan och blöda...

Varför märkte jag inte ens av det
när jag brinner upp varje gång du ser mot mig...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen