Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ibland...


ibland känns det ingenting
tillvaron är början, slutet och betydelsen

ibland flyter det sakta framåt
svag vilja inblandad i nuets nu

ibland sörjer jag
förluster, ofångade ögonblick
gamla drömmar sipprar in i verkligheten

ibland förlorar jag
det gör ont... inuti
i det otänkbara, ofattbara

ibland har det aldrig funnits till
stillhet, ovillkorlighet... värme
sinnlighet... vilja, hoppfullhet

ibland dör jag litegrann
i tanke, i minne, det förblindar mitt nu

ibland finns jag inte till
tappar bort det lilla, det stora
det otvetydiga och det troliga

ibland, bara ibland
hör jag fågelsång på natten
smattrande regn en molnfri dag
skratt från ett sorgset ansikte

ibland kopplas det inte rätt
nuet blir dået, framtid... historia
vardandet... blott en vaken dröm

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen