Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övertydlighet...




Det känns som jag står på en liten spiks udd...
rör jag mig så pressas den in i mig
inte farligt, mest irriterande...

jag skulle vilja komma härifrån nu

hoppar jag åt vänster så ramlar jag ner i ett djupt hål
hoppar jag åt höger får jag en annan spik i huvudet

bakåt leder till ovisshet, vet inte vart det leder...
regression leder oftast inte till något bra...

framåt, mot en suddig liten bild långt borta
jag tror jag kan se vad det... kanske är
om jag bara... lutar mig fram... lite... litegrann...
jag tror det är en dimmig framtid...?

eller är det en get med rosa horn?

framtiden är konstig...




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen