Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av dig.

Din doft är för mig som något fint.

Den är stark och den är självständig.

Den lämnar kvar ett minne av dig som
Jag mer än gärna vill komma ihåg.

När tiden är förbi inser jag att doften
Bara är det vakum som du inte längre
Fyller.

Mina ögon kan dig ej se,
Mina händer kan dig ej beröra,
Jag kan ej heller din underbara röst längre höra,

Men minnet är starkt och oförgängligt,
Precis som din doft.




Övriga genrer av Player
Läst 505 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-05-18 18:46



Bookmark and Share


  prinscess VIP
o vad vacker
fylld med fin kärlek
2008-01-20

  Havsjungfrun
mmm..mycket fint!
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Player