Till rädslan inom...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till rädslan inom...




Vargen

 

Med skogen som ditt rike

prins av skuggor

 

Bland skuggor du står

känner rädslan utom 

speglar själen inom

 

Yl jag hör

sökande dig

vill möta mig själv

 

Jagande

överfaller min rädsla

river min själ

 

Vakar

slickar mina sår

finner min väg

 

 

 

 

 

 

 

 

vågar jag dig möta?

 




Fri vers av Horatius
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-25 18:59



Bookmark and Share


  Merrlina
bra bra :)
2007-06-01

  Linda Odelmar
snyggt språk...tankfull..bra!!
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius