Vägrar lämna mig..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vägrar lämna mig...


Döden med lien (II)

 

Vandrar

i skuggan

 

Springer

hinner alltid i fatt

 

Sover

dansande i drömmar

 

Vaknar

timglaset stående framför mig

 

Hälsat mitt liv

många gånger du gjort

 

 

 

 

 

 

 

 

Stämplar in... döden med sin lie

 




Fri vers av Horatius
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 09:50



Bookmark and Share


  VITRIOL
Kommer att tänka på Jim Morrison i oliver Stone-filmen. Känslan där och här är lik. En pojkes förundran, en vuxen mans bekännelser.
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius