Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet väger övergivet



Det gör inte ont att du finns.

Det är vetskap som all annan.

Lugnad, läkt och känslorotad.



I hjärtats mörkaste grotta,

väger hopp övergivet,

att bära det - är Livet.




Övriga genrer av Attimi
Läst 557 gånger
Publicerad 2007-05-20 18:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att leva är att hoppas...om och om igen!
Bra skrivet!!
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi