Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordreflektion IV


renhet
ett ord som betygsätter oss

vad var din första tanke




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-06-13 09:05



Bookmark and Share


  Thomas Strandberg
Kåt på hjortdjur = Renhet
(sorry, kunde inte låta bli)
2007-06-13

  Anders P VIP
Nåt skumt
2007-06-13

    Maria Malm
Nystädat.
2007-06-13

  Jer
Uh, tvättade jag händerna
efter hundpromenaden? ~;^)
2007-06-13

  madigan
Fladdrande vita lakan på klädstrecket
med klädnypor av trä i sommarsol!
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP