Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aektablond fångade en tanke

vad vet jag om livet
jag vet inte mycket om

vad vet jag
som leder vart











Fri vers av AektaBlond
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-05-20 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond