Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro inte att

du får mer
än det du önskar

önska hett

och tro sedan




Fri vers av AektaBlond
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-05-29 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond