Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedsövd...



Jag vet ingenting
...det vet jag utan överdrift

...eller underdrift

om det som sägs vara värdefullt
...i livet eller den poetiska döden

Kärlek, vad är det?
...en perfekt konstruktion eller

...misstagsacceptans?

mina drifter är dödförklarade
...till en grad, transformerade?

sex blev till rökning
värme; till kaffe
...gissar jag

...överkonsumtion?

kärlek dog och föddes igen
i ord i oroväckande mängder
...i varierande kvalité

...egotripp?

Men det är sant...
jag vet ingenting
om vad som borde vara värdet
...i livet eller utanför det

...stereotypiskt?

lever jag ens?
...vad är liv utan liv?

att konstant avslut
...avbrott, uppbrott

...sömn?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-24 01:14



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Tungt...och igenkänt begripligt. Finns på många nivåer i många sammanhang och i alla åldrar
Lena
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen