Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroik, jag försökte! Men det går inte att beskriva dig... Är såå missnöjd med den här


En skinande Stjärna


Lika starkt som en stjärna du lyser

Som en speciell ros som inte finns en andra av i hela världen du är

Som en vit ros bland visset ogräs du är

I skenet av dig vissnar allt omkring

Det finns så många andra som är stjärnor
men ingen som Du

Oh, what a wonderful human

Jag söker
letar
tittar
efter någon som är som Du

Men finner inte en enda

Det finns ingen som Du

En stjärna i skyn som lyser över mig

Lyser
som
inget annat





Fri vers av Skymningens Miia
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-05-24 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia