Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötthetsdravel...




slut...

utmattad, fullständigt åderlåten

varje tanke slets ur mitt sammanhang

la sig i en hög borta vid dörren

under överskriften \"ord och andra förvirringar\"

trasig mentalitet mött av glada leenden

förfall mig raserad eller bara lite konfunderad

främjad vetenskapsförvirring skriker nystade tankegångar

eller... kanske bara slöheten i tankens egna själv

varma sommardagar bryter sig in

sliter av mig mig själv och brutna erfarenheter

lindar in mig i ett tunt lager svett och svetsar fast irrelevans

emballerar mig långsamt i en bortkommen mentalitet

härmed fraktar jag till dig, mina förfallande tankestrukturer

mitt ovett i kombination med vett

och min fullständigt felaktiga syn på personlig hälsa och hygien

somnar in, väck mig runt augusti...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 16:53



Bookmark and Share


    Nattviol
tänker vårtrötthet - för mycket
ljus och allt som ska vara så
förbannat härligt, att vara mänska,
nu när ljuset kommit åter.... och
en del av oss vill bara dra täcket
över huvudet och sova bort skiten!
så tänker jag - och så ville jag inte
vara I ÅR IGEN (så jag äter små
vita piller som hjälper mig mycket,
men det är jag det)...
fattar inte att du blir läst oftare -
för jag tycker verkligen dina texter
har en absolut närvaro!
somna inte in nu utan var med oss!
2007-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen