Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
surrealist - javisst


Aftonrodnad


ingenstans har det någonsin funnits
en famn som regnbågshallon

men nu


om det någonsin fanns ett ingenting
så var det inte här

inte nu


i färgpaletten av din värme
kämpar känslor mot orätten

bara du


en omfamning av förståelse
av ovärderlig tankekarta

men du


var är du ikväll?




Övriga genrer av Labra lege
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-26 00:52



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
fastnade för regnbågshallon...bra!
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege