Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det rätta ansiktet

ett hörn.
två hörn.
tre hörn.
i det fjärde hörnet på rummet sitter hon.
i det fjärde hörnet sitter hon, med sin little black dress.
hon, den vackra damen i svart.
hon är den vackraste i hela rummet.
om och om igen blir hon frågad:
får jag lov?
får jag bjuda på ett glas?
men varje gång...
varje gång ler hon vackert, säger: nej tack, kära du.

de förstår inte, tänker:
vilken kvinna, onödigt att spela svår.
men, de är inte medvetna om att hon väntar.
väntar på mannen som får ett ja.

ännu en man kommer fram, frågar: får jag lov?
hon tittar upp, rodnar lätt.
hon ler, säger blygt men glatt: ja, tack gärna.




Fri vers av mfinne
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-26 01:36



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ja bra bra, klart hon väntar, oho!
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne