Flytande genom universum" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flytande genom universum


Demonen... min vän (II)

 

 *

 

Pulserande hjärta

vandrar in i universum

min inre sal

 

* *

 

Finner sin själ

min älskade vän

balanserande den astrala linan

tillsammans

 

* * *

 

Sökande sanningen

trogen min vilja

vi finner kraften

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

till slut

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-27 17:49



Bookmark and Share


  Merrlina
åå åunderbar
2007-06-01

  VITRIOL
Wow. Den här är riktigt bra. Gillar \"den astrala\" linan. Älskar hela dikten. Det inledande pulserande hjärtat ger en rytm som inte lämnar, inte ens efter slutet. Bokmärkes!
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius