Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
September. En altan. Grönskande väggar. Du vid ena sidan bordet, jag vid den andra. Inget annat finns – bara nu, just nu. Här och nu och du är aldrig någonsin för långt bort för att jag ska vilja ha dig. Aldrig. (Ompublicering)


Lukten av L

Lukten

av dig sprider sig
ända in i minsta hjärnvindling
vill fortplanta sig
i mitt svindlande underliv

Doften

av dig är billig -
det sade du själv -
köpt för en penning
på stället Lidl

Dina feromoner spelar
improviserad jazz
för att spräcka
mitt innersta hölje

Lukten

av dig, L
tar sig över allt, L
till slemhinnans innersta
från näsa till kön;

jag känner dig
en meter bort -
det är din billiga doft, L
som gör mig halvt medvetslös

och vettlöst förälskad





Fri vers av Poetnissa
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-26 16:22



Bookmark and Share


  IQ
Ljus
Lycklig
Lagom-
Lång
Lysande!


Luktsinnet är det starkaste minnet sägs det.. for better and worse.
2008-04-27

  KeL
dessa dofter mmm..här förlorar jag mig i minnen...även om inte herr lidl var inblandad och det var maj månad på den där altanen kan jag med lätthet leva mig in i din text och känna känslan *njuter*
2007-07-28

  Havsjungfrun
Gillar denna text..fin!
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa