Pojkens tro att förstå..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pojkens tro att förstå...


Rollspelet (II)

 

Han skall aldrig glömma

lyfte hjärtat ur hans bröst

hjärtat de ville smeka

 

Predikande

om den universella freden

de hatade den inre friden

 

Likt Döden möter

sina vänner de skördar

utan att Dödens tanke förstå

 

Gav hjärtat åter

smittat

frågade varför

ditt val de svarade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anledningen till universums kollaps han var

 




Fri vers av Horatius
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-29 20:07



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
\"Likt Döden möter
sina vänner de skördar
utan att Dödens tanke förstå\" Starkt skrivet om okunskap och hänsynslöshet. Snyggt!
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius