Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte uppenbart

jag har aldrig rökt
för jag vill inte ha tjära i lungorna

jag har aldrig druckit
mer än ett halvt glas vin

jag har aldrig pallat äpplen
för grannen har så arga hundar

och jag har aldrig sparkat någons katt, aldrig varit med på alla fester, aldrig mobbat den fulaste tjejen i klassen och aldrig kallat någon dummare än jag

när den hörde

och jag har aldrig låtit någon sitta ensam på skolbion, aldrig låst in min lillebror och aldrig mördat tagit slagit något

alls

ändå älskar du mig inte
av någon anledning

kan det vara det där med vinet?




Fri vers av aprilsolen
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-05-27 14:41



Bookmark and Share


  Såpbubbla
känner igen det där. bra skrivet
2007-05-29

  Vitsippa
inte jag heller:]]
<3
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen