Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är svårt att älska

Det är jobbigt att älska,
jag älskar sönder.
Jag går av på mitten,
och börjar hata.
Älskar mer än hatar,
men hatar för att jag älskar.

Det är svårt att älska..




Övriga genrer av Willma
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-27 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Willma