Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........bara massa ord om två gubbar........


Hej å Hå

Hej å Hå sa guben blå
det var det ända han fick ur sig just då

Vem var gubben blå
det ända jag vet är att han var gift med gubben grå

Gubben grå blev då å då
trött på att gubben blå sa Hej å Hå

Det tog plötsligt slut mellen gubben blå å grå
det var väntat men kändes ledsamt ändå

Hej å Hå sa gubben blå till gubben grå
då sa gubben grå måste du alltid säga så




Övriga genrer av Jack Vresan
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-05-29 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan