Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnessången

Bildskärmen visar en krona, lysande av stjärnor, tillsammans med Juno, Aurora, Justicia, Spes, Securitas
och Venus.

Krönt med Kärlekens atmosfär, tistel och törne, uppbärs jord och rymd av en hand.

Handen spänner bågen och dräper draken. Samma hand Är Sensitiva, Mimosa pudica.

Dirigerar dagsländornas manna, dansande i Menuett, allt i ett Kärlekens djup.

Sinnet Är vinden och solen likaså. Regnet tårarna. Livets salt och vatten.

Besinna dig du slav, av ditt eget hjärta! Kärleken Är enda hjälpen för Kärleken.

Krönt med Kärlekens atmosfär, tistel och törne, uppbärs jord och rymd av en hand.


Britt Gustavsson




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-05-29 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP