Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropp vill till kropp

Händer fulla av sprickor, utomhushänder,
håller vattenkannan som skall släcka
vackra, sköra blommors törst
Hennes kropp är skör
benskörhet

Jag nyper dig
sliter i din hud för att se om du behöver vatten
stängda läppar nekar liv
du blir näring
nära
och jag förblir långt borta
där ingen når att lämna mig


Natten talar i tungor,
Eller är det jag?
Jag som alltid vilar på avgrundens rand
Kom jag närmre?
Kropp vill till kropp?

Vademecum
i sömnen till ingenstans

Jag möter dig där
törstande
lidande
längtande




Fri vers av annis
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annis