Kraft...? Det var bara makt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft...? Det var bara makt




Rollspelet (III)

 

Predikande de farliga orden

hånande hans själ

de höll med

lojala budets makt

 

Försvara sig han försökte

tog hans ord

gjorde dem till deras

de nickade med

trogen budets väg

 

Snittet i hjärtat

tron blöder

hans krossade demon

levande i evigt mod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Predikande om att inte fördöma... jag skall aldrig glömma

 




Fri vers av Horatius
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 18:30



Bookmark and Share


  VITRIOL
Du beskriver det som är så svårt att förklara. Oftast blir det bara ett varför?, Men det märks att du genomlevt och kommit ut på andra sidan med erfarenhet och visdom som resten av världen kan lära av. Bra skrivet!
2007-06-07

  PPQ
du har fångat hyckleriet på ett bra sätt
2007-06-03

  drakbruden VIP
Besvikelse och inre styrka. Vad kan jag säga mer....
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius