Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frispel...


Insikterna regnar över mina hornhinnor
seglar in i mitt liv som små frön i vinden

begraver sig själv i min sikt och stjäl mitt vatten
mina oanvända tårars ovälkomna avkomma

min vanligtvis värmande kyla konserverar dem
till långsamma, utdragna liv i mitt sinnes mörker

sakta letar de sig in i mitt innersta
i mina snabba tankar, det statiska och baktanken

De gror som en explosion inom mig
med rötter som spretar in i mina blodådror
i mina nervtrådar och i varje enskild cell

Jag känner dem ta över mig inifrån
delar mig itu... i tusen små entiteter
splittrar mitt innersta och ersätter mig

med en varelse jag inte känner igen

en ätande varelse, en sovande varelse
en andandes varelse med smutsiga naglar
otvättat hår och skitiga kläder

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen