Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver sjungas...


Allting

Jag har ett sätt
att komma över allting

Jag har ett sätt
att låta allting dö

Men det är inget
mot vad du åstadkommer

när du
glömmer allting
fast det är vår

------------------------

Jag har ett sätt
att låta tingen fara

Jag har ett sätt
när vinter blir till vår

Men du är värre
för din svärta gömmer

kärlek
och längtan

barn utan far




Fri vers av Poetnissa
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-06-01 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa