Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
no idea- improvisation dikt, skriven på skrivar/litteraturlektion


En tur

En tur med båten
Hissa segel å kassta loss
Destination ej bestämd
Men här å nu dyker det upp ideer vart vi ska,
men det tar jag å berättar nån annan dag

En tur med båten på de böljande vågorna
Solen har gått å lagt sig
Det är mörkt, men här å där ploppar det upp små stjärnor ovanför oss

En tur med båten
nu har stjärnorna slocknat, å upp stiger det stora gula klotet
Det blir ljust, men här å nu känner jag att stjärnorna ploppar upp inom mig, de finns alltid där




Fri vers av Jack Vresan
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-06-02 01:20



Bookmark and Share


  Neal VIP
Hej snart måste jag hoppa av, detta Värmländska pirat skepp !
De skånska snapphanarna är mycket coolare är Disney:)
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan