Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt.

jag är sekunder
av stavelser
är toner
av liknelser
är universums stenkorn
av ingenting

jag är gatlyktorna
utan ljus
fast med känslovågor
utan stopp
jag är bokstäver
utan ord
bara

jag är bara poesi




Fri vers av aprilsolen
Läst 591 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-02 21:59



Bookmark and Share


  Vitsippa
ahh du är bäst på att skriva!
2007-06-05

  Oskar...
åh.. det här grabbade visst tag i mig. Pöt in action och det känns verkligen när du ger oss de här korta, intensiva texterna.
Snacka om att beskriva sin personlighet i effektiva ordalag.
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen