Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På ett sätt är det bra att allt som hänt har hänt Det har fått mig att inse saker


I came, I saw, I conquerd

En efter en försvann ni
Jag visste inte vad jag gjorde för fel
Jag förstod ingenting

Min värld rasade samman
Sorgen var för stor för att jag kunna göra någonting
Så det enda jag kunde göra var att inte göra något
Ni hade förlamat min kropp

Men sakta, sakta började jag kunna röra mig igen
Jag bröt mig loss ifrån stirrandet i väggen och började tänka
jag såg tillbaka på vad som hänt och hur det var innan

Och vet ni vad
Det var Ni som inte kunde ställa upp för mig EN enda gång, när jag verkligen behövde er
Det var Ni som var för fega för att våga säga nått från början
Det var Ni som stängde dörrarna
Men det som sårar mig mest är att Ni hade aldrig tagit skit för mig så som jag gjort för er

Fråga dig själv
Har du någonsin sagt emot dina vänner, sagt vad du tyckte om deras handling emot den andra vännen?
Hade du lagt ett falskt rykte på axlarna, allt bara för att du älskade dina vänner? Har du gått runt och kännt hur folk kallat dig hora utan anledning, endast för dem tyckte att dina vänner var det
Hade du verkligen tagit slag för dina vänner?
Har du funnits där i flera år, dag och natt men sen när du behövde dem riktigt mycket orkade dem inte riktigt bry sig
Jag tänker inte fortsätta för allt det vet ni redan om, inombords

Detta har vart så svårt att ta sig igenom
Jag kan inte beskriva det med ord
För med dem orden kan jag endå inte få er att förstå
Och kom inte och säg, jag vet hur det känns eller, jag har också gått igenom detta
jo tack, jag har också gått igenom detta förrut
men tro mig, det är inte riktigt samma sak nu
inte alls samma sak

Men faktan jag har framför mig
Att jag inte haft någon att vända mig till, inte haft en enda att kunna prata med
Att dem problemen som jag haft tidigare och dem nya jag stött på har jag tagit hand om helt själv
Att jag helt själv skapat en ny Sara
Om jag ska vara ärlig tror jag inte att någon utav er hade klarat av de
Faktan av att jag helt Ensam lyckats gå vidare har gjort mig så stark,
jag känner det inombords

Jag orkar inte vara låtsas vän med någon utav er
Det bara tär på mig, jag ser det som onödigt
Jag har försökt
Men tro inte att jag låter någon trampa på mig, speciellt inte någon av er




Fri vers av Jasmine
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-03-15 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine