Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trivialitet...



Om en del av mig försvinner

en bit jag inte använder

är det då en förlust

eller bara en nedskärning?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-03 21:28



Bookmark and Share


    Nattviol
kan det inte vara bådadera?
kan man uppleva fantomsmärtor
av nedskärningar....?
tankevärt
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen