Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan kännas lite fragmenterad... därav titeln...


Fragmenterad...


gråskimrande, i mina ögons grepp
solglimtande himmelsdofter
det mörka ljusets kontrasterande
värmer sinnets kalla sikt

du lyser, pulserar, fluktuerar
vattniga ögonbryn märker ut
ledans tid rusar inuti
blixtrar och fördriver utantill

Jag vill skriva på dig
om dig, på dig, i dig
du skymtar fallenhet
handfallenhet
trasiga blickars diffusa fokus

en tatuering i själens mörka
det står skrivet i det innersta

existens är en djup sömns uppvaknande
uppvaknande till en oförklarad dåsighet
dåsighet som fördrivs till sömn igen
cirkeln är komplett

jag tappade bort någonting på vägen
på vägen från då till nu
tappade den jag trodde jag ville du borde
förlorade den inre blickens mall
vad letar jag egentligen efter?
jag hade en klar bild av ett mål i kött och blod
pulserande och brinnande
värmande och självcentrerad
mörka ögon fryser min halvdöda tankegång
du leker med mig, livet... jag böjer mig för dig

utomsinnlighet, egensinne, minne, vilja och hopp
ett rop, ett skall, ett fall och ett skrik
sedera, självmedicinera, ät och drick medvetslöshet
tårar, leende, otro, tro och glimtar av glimtar

jag faller i huvudets perception av realitet
undrar varför jag aldrig hittar fram
hur kan man hitta det man inte vet vad det är?
när kommer det bli alldeles för mycket
för att ignoreras?
svara inte...

förflyt mig tillbaka till en alternativ gårdags morgondag

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-06-04 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen