Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg det...


säg det med ord

säg det med kropp

säg det med blickar

säg det med möten

säg det med vilja

säg det med flit

säg det med känsla

säg det med tro

säg det skrikande

säg det viskande

säg det talande

säg det i sanning

säg det i brev

säg det i tanke

säg det långsamt

säg det snabbt

säg det med känsla

säg det på ett språk du inte förstår

säg det till dig själv

säg det till någon annan

säg det... bara säg det...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen