Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan vidare


Det händer så långsamt allt tar sån jävla tid
Innan första kyssen eller när du
kom intill, och jag kände dig i mig
som när du spred det som var ditt
över hela det som så småningom blev ditt nattliga
krypin

Du dansade som ett spöke genom natten och jag såg på
hur saker och ting vred dig ut och in
det var som att släcka lampan, så jävla omedelbart
fylldes allting runtomkring med flyende demoner
från min aura som
bländade den osaliga
du var en av dem
som dansade jävlar vad ni dansade

jag kan liksom nu, så här i efterhand
sakna långsamheten, tiden, nödbromsen
väntan att du ska komma in, komma ut
komma in under mitt skinn
jag kan liksom sakna
första kyssen
första ögonblicket
av långsamhet




Fri vers av Laijza
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-08-03 11:32



Bookmark and Share


    Komisarek
Gillar såna här fragment av minnesskärvor
Känner igen skitmycket i den här texten
Bra
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang