Om livet finns om natten..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livet finns om natten...


Pan den mörke

 

Sittande på taket

väntar

på din sömn

 

Att ta dig ut

på äventyr

längtar till din dröm

 

Din kropp

ljuvligt sovande

vandrar

genom natten

 

Handen han tar

leder dig

till sin inre sal

 

Smekande din kropp

för dig

genom natten

 

 

 

 

 

 

 

ger dig sin njutning

 

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-08 17:30



Bookmark and Share


  Merrlina
mm senuell känsla av
att älska med en demon *ler*
2007-06-10

  VITRIOL
Oj. Bokmärker. Den här är så fin. Kanske den \"riktiga\" att vänta på istället för John Blund. Vackert milt språk med klang som är lätt att följa
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius