Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln

 

Ovan vår balkong fågeln byggde sitt bo

hon vårdade sitt hem 

lade sina ägg 

ungarna kom

hon fostrade dem väl

 

tiden gick

 

Hon lärde dem använda sina vingar

enkelt det för henne tycktes vara

för snart hade de lämnat sitt bo

 

Visdomen hon gav mig

så naturligt det kan vara

att leva med sitt barn

utan onödigt krav

 

älskade fågel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

du gav mig ro 

 




Fri vers av Horatius
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-06 15:21



Bookmark and Share


  glittertindra
moderskap i alla dess former ger ro... :) vackert
2007-06-08

  VITRIOL
*Ler. Hon lärde mig samma sak. Det är inte för inte som det kallas hjärtas fågel när hjärtat i sitt oberoende flyger fritt i skapelsen.
2007-06-07

  Mangal VIP
Så bra! Tack!
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius