Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns för alltid kvar.

Hon viskade i mitt öra,
Bara oss emellan, är det inte så att du liksom jag, är vaken på nätterna bara för att få somna till fågelkvitter på morgonen?
Så är det. Svarade jag. Jag mår så bra av att fåglarna kvittrar.

Hon viskade i mitt öra,
Bara oss emellan, är det inte så att du liksom jag, vet att vi två kommer att hålla ihop för evigt?
Så är det. Svarade jag igen. Vi kommer vara vänner för evigt.

Men jag känner fortfarande sticket i mitt hjärta varje gång jag tänker tillbaka på hur ont det gjorde att ljuga för henne, när jag vände mig om för att gå och visste av vi aldrig skulle ses igen.




Fri vers av Mandalay
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-06 16:08



Bookmark and Share


  TheThinLine
Vart fick du inspirationen ifrån?
Avslutet är känslosamt och jättebra.
2007-06-08

  Antropofagen
Wow...! Två varma verser och en överraskande och äkta refräng!
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mandalay
Mandalay