Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vad ska du skriva?

I minnet glöms det bort.
På pappret bränns det bort.
Om du inte ristar in det i en sten,
men det tar sin tid,
och du kommer nog glömma var stenen finns.

Om du skriver det på datorn kanske det finns kvar.
Tills du får virus, och allting försvinner.
Du hinner säkert inte ens spara
innan datorn stängs ner.
Bäst är det nog att skriva det överallt.

Men vad ska du skriva?

Jag älskar dig, jag glömmer dig aldrig, jag vill hålla din hand?
Jag hatar dig, jag vill glömma dig nu, jag vill slå dig, hoppa på dig?




Fri vers av Mandalay
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-06 18:55



Bookmark and Share


  TheThinLine
Om det är något man vill komma ihåg ordentligt minna man nog var stenen är placerad... Tror jag iaf :)
2007-06-08

  Antropofagen
Runstenar känns som säkra lagringsmedia. Men då får man tänka efter innan man hugger in sitt budskap... ,o)
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mandalay
Mandalay