Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat.

Och jag såg stilla hur Det pumpade ut svart aska i hennes ådror.
Fyllde hela henne, från hjärtat ut till tårna av något mörkt.
Det dränkte allt det färgglada, det ljusa och det vackra.
Och när hon föll och skrapade armbågen i gruset, rann svart blod.

Det sista Det tog var hennes ögon. Jag tittade på med förväntan, för vad spännande ändå, att det finns något kan förändra blått till svart?
Förtvivlan i hennes ögon, det var så vackert.
Och när hon stod stilla i mörkret kunde man inte urskilja henne.

Sedan kastade hon sig frammåt, rev ner allt i sin väg.
Hon skrek allt hon kunde, och lämnade ingen ostraffad.
Vad jag älskar den där känslan, av att vara okontrollerbar.


 




Fri vers av Mandalay
Läst 573 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-06 23:57



Bookmark and Share


  TheThinLine
Den där känslan av att bryta omgivningens kedjor, kasta av sig det tunga oket och göra något fullständigt oberäkneligt?
Berusande.
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Mandalay
Mandalay