Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig nog.

Det var länge sedan du försvann,
Men ditt namn står fortfarande inristat, åt vilket håll jag än Vänder mig.

Hur länge till?

Jag säger varken att det är rätt eller fel.
Endast att ditt namn fortfarande står kvar, ett Konstaterande.

Men hur länge till?




Fri vers av Mandalay
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-07 17:21



Bookmark and Share


  TheThinLine
Man kan konstatera många saker... Som att jag älskar dig :)
2007-06-08

  Lena Renman
Hej
Det sägs att det ska ta ett år men det är en underskattning. Du har uttryckt detta så väl. Känner igen känslan. Lena
2007-06-07

  lodjuret/seglare VIP
tills gatukontoret sågar ned trädet som dörren är gjord av
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Mandalay
Mandalay