Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädjen kommer bubblande inifrån ...


Jag ska måla hela världen lilla mamma

Ställ upp ditt målarstaffli ljust

Spänn dukens tyg längs ramen

Ta fram din sprakande färgpalett

Välj gryningens pensel

Måla hela världen

Svart eller vit
Dina penseldrag

Mörk eller ljus
Bestäm dej nu

Motivet är ditt
Valet är här

Sjung fritt ur hjärtat

”Jag ska måla hela världen lilla mamma”

Sätt solen gul på din duk

Låt vågor skvalpa blått

Gräset ska vara grönt

Låt blommorna lukta violett

En gång ska allt bli ditt

Måla ett konstverk
Sitt inte där och tjura

Låt inga tårar trilla
Innan färgen har torkat

Måla hela världen
Så du blir glad

”Jag ska måla hela världen lilla mamma”




Fri vers av Jack_iX
Läst 1615 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-07 23:17



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den var varm och vacker
2007-06-12

  Lasseman VIP
Åh en text som gjorde mig glad! älskar även din bild och dess färger, man får sån lust att bara själv plocka fram färger och papper och måla .. bra! tack
2007-06-09

    Maria Malm
Skön text. Att kunna bestämma själv, vilket motiv och med vilken färg man ska måla..
2007-06-08

  Cris
Underbar uppmaning...ljuvlig text...den blommar och flödar av färg. Du är underbar på sånt här..!!! glädjespridare.
2007-06-08

    sunnanvind
Efterrtänksamhet ger denna...Skickligt snidade ord...uppmaning...
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX